Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht aan Tafel
vrijdag 08 februari 15:00

Tijdens restaurantweek Maastricht aan Tafel genieten fijnproevers en belangstellenden van een diversiteit aan smaken in uiteenlopende restaurants.

Van  zondag 10 februari tot en met zondag 24 februari 2019 serveren 8 bijzondere restaurants uit Maastricht een 3-gangen menu voor het symbolische bedrag van €29,50 p.p. Een bijdrage van 50 eurocent gaat rechtstreeks naar het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht.

Reserveren (rechtstreeks bij het restaurant naar keuze) is niet verplicht, maar wordt beslist aanbevolen. Klik hier voor een overzicht van deelnemende restaurants.

Eten voor een goed doel

Stille armoede. Mensen die hun hoofd recht houden, niet snel klagen en ondertussen de eindjes aan elkaar moeten knopen. Geen geld voor iets extra's, geen reserves voor onverwachte tegenvallers. Deze mensen zijn vaak onzichtbaar voor hulpinstanties. Stichting Stille Armen Maastricht helpt juist deze mensen. Maastricht aan Tafel helpt mee.

www.maastrichtaantafel.nl

Initiatief van Maastricht Culinair en Les Tables

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Restaurants in Maastricht

Maastricht aan Tafel

Stille armoede

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 08:58 Zwaar bewolkt Maastricht 13.0 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 21
Evenementen