Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Tattoo Expo Maastricht 2019
maandag 11 februari 10:30

In het  MECC Maastricht gaat komend weekend de Tattoo Expo Maastricht 2019 van start.

Dompel jezelf onder in de wereld van de lichaamsversieringen. Tattoo Expo Maastricht is een niet te missen evenement voor alle tattoo liefhebbers.  Met ruim 70 tatoeëerders uit binnen- en buitenland belooft het weer een waar spektakel te worden.  De tattoo artiesten komen uit alle windstreken van de wereld om hun kunsten te vertonen.  Hierdoor is er een grote diversiteit in stijlen en technieken te zien.

Uiteraard is er de moderne manier van tatoeëren met een tattoo machine, maar ook traditionele technieken waarbij de tattoo met een naald aan een stok wordt aangebracht bijvoorbeeld. De grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen. Naast het bewonderen van de tattoo kunst is het ook mogelijk om zelf een tatoeage te nemen.

Zoek op www.tattooexpo.eu  of op onze social media kanalen naar een gewenste artiest en maak snel een afspraak. Zo weet je zeker dat je niet achter het net zal vissen. Voor kleinere tatoeages is het uiteraard ook mogelijk om ter plekke een afspraak te maken, al kan het zijn dat jouw lievelings artiest dan net al bezig is.

Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

Het goede doel van dit jaar wordt vertegenwoordigd door de Dierenambulance Limburg Zuid. Zij bieden hulp aan alle dieren in nood.

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op: www.tattooexpo.eu

Openingstijden:

Zaterdag 16 februari van 11.00 - 22.00 en zondag 17 februari van 11.00 - 20.00

Entree:

Toegang op Zaterdag 16 feb of Zondag 17 feb kost €15,=

Weekend pasje kost €26,=

Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

tattoo conventie

Tattoo Expo

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 09:04 Zwaar bewolkt Maastricht 13.0 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 21
Evenementen