Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Olympia Maastricht komt dichterbij
dinsdag 12 februari 15:00

Olympia in Maastricht is deze week verhuisd naar de Jonkheer Ruijsstraat 95.

De afgelopen jaren is Olympia in deze regio flink gegroeid. Ondernemer Hans Range heeft een prettige, toegankelijke en vooral grotere locatie gevonden die beter bereikbaar is voor opdrachtgevers en kandidaten.

Beter bereikbaar

Hans Tange is sinds 2013 franchiseondernemer van Olympia Maastricht en Heerlen. In die tijd zijn de vestigingen uit hun jasje gegroeid. ‘Ik ben begonnen met één voltijd medewerker, maar inmiddels heb ik vier mensen in dienst. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een ruimere vestiging,’ aldus Tange. Inmiddels bemiddelt Olympia Maastricht 600 flexkrachten per jaar.       

Mobieler en flexibeler

De nieuwe locatie sluit aan bij de ambitie van Olympia om zo veel mogelijk persoonlijk contact te onderhouden met klanten en flexkrachten. Op 100 meter afstand ligt een bedrijventerrein waar klanten als Teleperformance, Conduent, Arvato en Vodafone zijn gevestigd. Tange: ‘Ik ben op deze nieuwe plek een stuk mobieler en flexibeler, en nog beter in staat om mensen en bedrijven met elkaar te verbinden. Dit komt de samenwerkingen zeker ten goede.’

Over Olympia     

Wij zijn Olympia. Dagelijks bieden we werk van betekenis aan ruim 10.000 mensen. Dit doen wij door werk beschikbaar te maken dat ertoe doet. Werk waarmee mensen betekenis geven aan hun leven en/of dat van anderen. In een arbeidsmarkt die voortdurend verandert, zijn wij de gesprekspartner voor mensen en bedrijven die zich willen ontwikkelen. Met ruim 130 vestigingen is Olympia lokaal aanwezig om bedrijven en mensen met elkaar te verbinden. Met onze 700 medewerkers zorgen we voor verbonden mensen en blije opdrachtgevers.

Kijk voor meer informatie op https://ww.olympia.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Uitzendburo

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 08:39 Zwaar bewolkt Maastricht 12.3 °C ZZW 2 Min: 7 Max: 21
Evenementen