Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Ilse DeLange met theatertour New Amsterdam naar Maastricht
donderdag 14 februari 13:00

Ilse DeLange kondigde deze week haar New Amsterdam theatertour aan waarmee ze ook Maastricht zal aandoen en wel op zaterdag 19 oktober.

Een theatertour waarbij Ilse DeLange naast veel muziek, ook grote en bekende hits live ten gehore gaat brengen. Sinds haar debuutalbum World Of Hurt en het succes met The Common Linnets behoort ze tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Op zaterdag 19 oktober 2019 komt Ilse met haar nieuwe theaterconcert New Amsterdam naar Theater aan het Vrijthof. De online kaartverkoop start vrijdag 15 februari 2019 om 10:00 uur.

Bekende hits en liedjes van het nieuwe album New Amsterdam

Na het internationale succes met The Common Linnets bracht llse DeLange na 6 jaar haar langverwachte soloalbum uit. Een moment dat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Het album werd direct bekroond met GOUD en onlangs sleepte de zangeres de Edison oeuvre award in de wacht. Als verrassing kondigde zij tevens een nieuw te verwachten album genaamd New Amsterdam aan, dat zij met niemand minder dan de veelgeprezen T-Bone Burnett opnam in Nashville. In het theater zal de zangeres naast veel nieuwe muziek, ook haar grote en bekende hits live ten gehore brengen.

Ilse DeLange is niet weg te denken uit nationale en internationale hitlijsten

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt is Ilse DeLange niet meer weg te denken uit de nationale maar ook de internationale hitlijsten. Zij is uitgegroeid tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Met The Common Linnets behaalde de zangeres de tweede plaats op het Eurovisie Songfestival, waarna een #1 hit in 14 landen volgde. Ilse DeLange is een populaire coach in het tv-programma The Voice, heeft haar eigen tv-programma Ilse’s Veranda opgenomen in Nashville. Met haar festival Tuckerville brengt zij meer country naar Nederland, en zij had een rol in de Amerikaanse tv-serie Nashville.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Ilse DeLange

Het weer in Limburg
zondag 24 januari 16:30 Zwaar bewolkt Maastricht 1.5 °C Z 3 Min: 0 Max: 5
Evenementen