Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
D’n Tempeleer apart bezorgd
donderdag 21 februari 13:00

Carnavalskrant D’n Tempeleer, krant ‘um te toeke en te ammezere’ wordt dit jaar niet langer samen met weekblad VIA Maastricht bezorgd.  

D’n Tempeleer komt dit jaar samen met de reclame in het weekend. “We hebben jarenlang prima samengewerkt met Concentratie Media en VIA”, zegt Tempeleers-oetbelder Odin Wijnhoven. “Maar voor dit jaar hebben we een andere keuze gemaakt. Andere drukker, andere manier van verspreiden.” Aan de inhoud van d’n Tempeleer verandert niets. “Ik heb een tipje van de sluier opgelicht gekregen”, zegt Wijnhoven. “Het is wederom toeke en ammezere. Ik raad de mensen aan de reclame komend weekend niet zomaar weg te gooien.” 

Naast feitelijke en programma-informatie, is het vooral het geheim schrijverscollectief dat ‘d’n Tempeleer’  vult met zaken die alle vastelaovends-vierders zouden moeten weten, maar tot dan toe bewaard zijn gebleven. Hiertoe hebben zijn een heel jaar hun oor te luister gelegd in de stad. Iedere keer weer weten zij te verassen met bijzondere verhalen. 

D’n Tempeleer wordt in het weekend van 23 februari huis-aan-huis verspreid. Op www.tempeleers.nl is de jaarlijkse carnavalskrant digitaal te lezen.

Het weer in Limburg
dinsdag 19 oktober 12:57 Zwaar bewolkt Maastricht 16.2 °C ZZW 3 Min: 11 Max: 18
Evenementen