Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Trombosedienst overgenomen door het Maastricht UMC+
donderdag 21 februari 11:00

De Maastrichtse Trombosedienst maakt per 1 februari 2019 officieel onderdeel uit van het Hart+Vaat Centrum van het Maastricht UMC+.  

Daarmee wordt Stichting Trombosedienst Maastricht, die sinds 1986 actief was, opgeheven. De Trombosedienst was onder de stichting ook al nauw verbonden met het Maastricht UMC+, maar met de overgang sluit de dienstverlening nog beter aan op de academische component van het Maastrichtse ziekenhuis. Trombose is dan ook één van de speerpunten van het Hart+Vaat Centrum. 

Voor patiënten van de Trombosedienst zal er niets veranderen en u kunt dan ook vertrouwen op de best mogelijke trombosezorg van onze professionals, die hun werkzaamheden in het Maastricht UMC+ zullen voortzetten. De Trombosedienst bevindt zich op de vertrouwde locatie in het Maastricht UMC+ (interactieve routebeschrijving).

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Trombose

Het weer in Limburg
maandag 25 oktober 08:30 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.7 °C Z 3 Min: 3 Max: 12
Evenementen