Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Nieuwe sportactiviteiten in Maastricht
zondag 17 maart 10:30

Glow- en Bubblevoetbal Maastricht biedt sinds afgelopen maand diverse sportarrangementen aan in de gymzaal aan de rand van de Groene Loper.

In het gebouw aan de Burgemeester van Oppenstraat 110 ( tegenover de kerk in Wittevrouwenveld ) kan men onder meer Glow in the Dark voetballen, Bubble voetballen (met als optie Glow in the Dark), Zaalvoetballen en sportieve (kinder) feestjes houden met diverse mogelijkheden.

De activiteiten welke door Glow- en Bubblevoetbal Maastricht worden aangeboden zijn zeer geschikt voor een vrijgezellenfeestje, kinderfeestje, trainingsweekend, bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of vriendenweekend.

Met dit aanbod heeft Maastricht er weer een nieuwe sportieve attractie bijgekregen.

Liefhebbers kunnen hier 7 dagen per week terecht voor een sportief uurtje. Het is wel noodzakelijk om vooraf te reserveren, dit kan via info@glowvoetbalmaastricht.nl  of via 06-33096470.

Voor meer informatie gaat u naar http://glowvoetbalmaastricht.nl/

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Groene loper

Bubblevoetbal

Het weer in Limburg
maandag 20 mei 23:02 Zwaar bewolkt Maastricht 12.1 °C W 3 Min: 12 Max: 21
Evenementen