Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Stemtent D66 - ‘Meer kenniswerk is goed voor iedereen’
vrijdag 08 maart 10:30

De Stemtent van D66 Maastricht staat zaterdag 9 maart op Plein 1992 met de stelling: ‘Meer kenniswerk is goed voor iedereen’.

De provincie stimuleert innovatie: Brightlands Maastricht Health Campus, Maastro Clinics, Incubator en Scannexis. Om de beste therapie in Maastricht beschikbaar te krijgen, zowel voor patiënten als voor mensen die gezond willen blijven en vanwege de werkgelegenheid, om zo jonge mensen een kans te bieden om hun carrière in Maastricht te starten. D66 ziet graag dat investeringen van de provincie in kennis, ook de kans krijgen om te renderen. Dus liever leningen verstrekken dan subsidies. Denkt u dat zulke investeringen de moeite waard zijn? D66 hoort het graag van u. 

Het is mogelijk om met mensen van D66 in gesprek te gaan tussen 12.00 en 16.00 uur bij de Stemtent op Plein 1992. Mocht u niet langs kunnen komen, maar toch willen reageren, dan kan dat via de poll op http://maastricht.d66.nl.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stemtent

Plein 1992

Het weer in Limburg
donderdag 21 maart 15:20 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 15.8 °C O 2 Min: 5 Max: 14
Evenementen