Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Vrije inloopavond over verbouwingsplannen Centre Céramique
maandag 11 maart 16:00

De gemeenteraad heeft op 29 januari 2019 ingestemd met een voorbereidingskrediet voor de uitwerking van het Definitief Ontwerp (DO) van de verhuizing van de muziekschool naar Centre Céramique en de verbouwing en verduurzaming van het pand.

De gemeenteraad beslist naar alle waarschijnlijkheid over dit definitieve ontwerp in mei 2019. Als de gemeenteraad akkoord gaat met de verhuis- en verbouwplannen, dan hoopt Centre Céramique na de zomer in 2019 te kunnen starten met de werkzaamheden.

Vrije inloopavond dinsdag 12 maart vanaf 17.00 uur

Om geïnteresseerden en omwonenden de kans te geven de ontwerpen nu al in te zien, organiseren we op dinsdag 12 maart een open inloopavond. Van 17.00-19.00 uur zijn de directeur Stef Niekamp en projectleider Theo Timmers aanwezig om de verbouwingsplannen toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden.

Locatie: Centre Ceramique, Avenue Ceramique 50, 6221 KV Maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
donderdag 21 maart 15:22 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 15.8 °C O 2 Min: 5 Max: 14
Evenementen