Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastrichtenaar op de shortlist voor een Indie Award
dinsdag 12 maart 15:00

The Indie Awards is dé literaire prijs voor indie-auteurs en is in 2017 in het leven geroepen om deze schrijvers, die hun boek in eigen beheer uitgeven, ook eens in het zonnetje te zetten.

Het vierde jeugdboek van Ronald van Ham: ‘Vier vrienden en het amulet van madame Du Cour’ is, na de stemronde in februari door het publiek in de categorie: leukste kinderboek van 2018, tot de laatste drie doorgedrongen. Op 13 april 2019 wordt er tijdens een bijeenkomst in Amsterdam bekend gemaakt wie de winnaar is.

Om te vieren dat Ronald van Ham bij de laatste drie zit, is er een omnibus verschenen waarin de eerste drie delen van de ‘Vier Vrienden’ boeken zijn opgenomen. Titel: De avonturen van de ‘Vier Vrienden’ uit Maastricht en is voor slechts 16,95 euro exclusief bij de webshop van mijnbestseller.nl te bestellen. 

Ronald van Ham is een geboren Maastrichtenaar en schreef reeds vier jeugdboeken voor kinderen in de leeftijd vanaf 10 jaar, die zich in Maastricht en omgeving afspelen.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Indie Award

Het weer in Limburg
dinsdag 18 februari 01:56 Zwaar bewolkt Maastricht 7.0 °C ZW 5 Min: 5 Max: 9
Evenementen