Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
TEDxYOUTH presenteert "Emergence of the Periphery"
donderdag 14 maart 10:30

TEDx is een wereldwijd erkend evenement dat een platform biedt voor het delen en verspreiden van ideeën. Wat TEDxYouth betreft: dit evenement wordt georganiseerd door studenten en is bedoeld voor iedereen.

Het publiek bestaat niet alleen uit jonge enthousiastelingen maar uit alle leden van de gemeenschap in en rondom Maastricht. De conferentie is erop gericht om mensen van over de hele wereld te inspireren om een verschil te maken.

Het thema van de conferentie van dit jaar is "The Emergence of the Periphery". We leven in een drukke wereld en een steeds veranderende samenleving. Als gevolg is onze aandacht steeds maar gericht op het centrale toneel, maar de zijkanten blijven onopgemerkt. Maar enkelen proberen om verder dan onze verbeelding te gaan of het initiatief te nemen om het onbekende te verkennen. Schatten zijn echter vaak verborgen en vonken schijnen alleen in de duisternis. Met deze conferentie willen we ons publiek aanmoedigen om de periferieën rondom hen te erkennen en de ideeën te steunen die worden ondergewaardeerd maar meer erkentelijkheid verdienen.

Wanneer: Zaterdag 23 maart van 12.30 uur – 18.00 uur

Waar: La Bonbonniere Maastricht

De voertaal tijdens het evenement is Engels

Voor meer informatie zie: https://www.tedxyouthmaastricht.com
Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

TEDxYOUTH

Het weer in Limburg
maandag 24 februari 17:39 Zwaar bewolkt Maastricht 11.4 °C ZW 5 Min: 7 Max: 10
Evenementen