Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Campagnebus D66 komt naar Limburg
donderdag 14 maart 08:30

Tijdens de laatste zaterdag (16 maart) voor de Provinciale Statenverkiezingen komt de campagnebus van D66 naar Venray, Weert en Maastricht.

D66 Limburg krijgt die dag ondersteuning in de campagne van de Tweede Kamerleden Rens Raemakers, Tjeerd de Groot en Sjoerd Sjoerdsma, senator Petra Stienen en minister Kajsa Ollongren! Samen met onze kandidaten en leden van D66 uit de afdelingen gaan we in elk geval flyeren en in gesprek met Limburgers in Venray, Weert en Maastricht.

Om 11:00 uur starten we in Venray bij Inther op De Amfoor 15 in Oostrum. Daar vindt de Kies Techniek Bedrijvendag plaats, kinderen en ouders komen kijken welke mogelijkheden er zijn in de techniek. Bedrijven laten zien wat ze in huis hebben en kinderen kunnen dingen maken en mee naar huis nemen. Daar blijven we een tijdje om ons te laten informeren en in gesprek te gaan. Daarna gaan we als de tijd het toelaat terug naar het Schouwburgplein in Venray om nog te flyeren. De bus vertrekt om 12:00 uur naar Weert.

Om 13:00 uur parkeert de bus op de P&R bij het Station en gaan we al flyerend door de stad (jaarmarkt) naar het terrein van de Fokpaardendag op het Kasteelplein. Daar mag niet actief worden geflyerd, maar Hans Teunissen is daar in zijn rol als gedeputeerde wel actief, hij spreekt het publiek toe over het belang van cultureel historisch erfgoed. Om 14:45 uur vertrekken we uit Weert.

Om 15:30 uur wordt de bus op de markt in Maastricht opgewacht door de kandidaten en vrijwilligers uit Maastricht (en Zuid-Limburg), we gaan in groepjes de stad in om te flyeren.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Provinciale verkiezingen

Het weer in Limburg
maandag 20 mei 23:06 Zwaar bewolkt Maastricht 12.1 °C W 3 Min: 12 Max: 21
Evenementen