Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Epilepsie Café Heuvelland
dinsdag 19 maart 12:30

Ontmoet anderen, deel je verhaal, over leven met epilepsie

Op zaterdagmiddag 23 maart is weer een Epilepsie Café voor de regio Maastricht. / Heuvelland. Het Epilepsie Café is de ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn van harte welkom.

De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op het gezin, je werk, je vrije tijd, ect.

Wil je praten, dan praat je. Wil je luisteren, dan luister je.

Jouw verhaal delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. En gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

De toegang is gratis voor zowel leden als niet-leden. Koffie en thee zijn inbegrepen.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: maastricht@epilepsiecafe.nl  onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Datum/Tijd

Zaterdag 23 maart 2019

14:30 - 16:30 (inloop vanaf 14:00)

Locatie

Academisch Ziekenhuis Maastricht

Terras Noord

P. Debyelaan 25, Maastricht

 

  

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Epilepsie

Epilepsie café

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:30 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen