Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Meldpunt Stichting Samen Onbeperkt
vrijdag 22 maart 10:30

Mensen met een beperking of ouderen hebben vaak vragen over zorg en welzijn. Bij het Meldpunt van de Stichting Samen Onbeperkt kunnen mensen terecht die problemen ervaren met zorg en welzijn of hier vragen over hebben.

Bij het Meldpunt werken wij met een team van vrijwilligers. Mensen met eigen ervaring en specifieke deskundigheid en met veel motivatie om te helpen bij het vinden van antwoorden en oplossingen. Het kan bijvoorbeeld gaan over het Persoonsgebonden Budget, de wet Langdurige Zorg, Mantelzorg, de Participatiewet, Uitkeringen, Toegankelijkheid en nog veel meer.

Het Meldpunt is het best te bereiken op woensdag en donderdag van 11.30 tot 14.30 uur op telefoonnummer 06-83824685 of per email: samenonbeperktmeldpunt@gmail.com Het bezoekadres is Zwanenstraat 2 te Maastricht.

Op oneven weken is er op donderdag ook een bezoek mogelijk bij de Vegro Thuiswinkel, Brusselsestraat 148 te Maastricht.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:49 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen