Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Eerste Jaarboek editie 2017-2018 voor wethouder Jim Janssen
vrijdag 29 maart 08:30

In het Centre Céramique vond donderdagavond de presentatie plaats van de 63e editie van het Jaarboek Maastricht.  

Het Jaarboek Maastricht is al 62 jaar een vertrouwde en bekende uitgave maar dit keer vernieuwend van opzet. En men gaat weer terug naar het kalenderjaar, vandaar dat het jaarboek dit keer extra dik is: 17 maanden ( van augustus 2017 t/m december 2018 ). Daarom ook de 'voorjaarspresentatie' van het nieuwe Jaarboek.

Nieuwsgierig of u alles heeft meegekregen tussen augustus 2017 en december 2018? Of wilt u meer weten over de thema’s 'Gouden Eeuw', Heiligdomsvaart of Maastrichts Cultureel Erfgoed? Benieuwd naar de interviews met ‘gewone Maastrichtenaren’? Koop dan het Jaarboek Maastricht. Voor de prijs van 17,50 euro kunt u het verkrijgen bij Boekhandel Dominicanen.

Het boek telt maar liefst 248 pagina’s waarin de kroniek weer een bijzondere plaats heeft gekregen en een 270 foto’s verfraaien het geheel.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
maandag 19 augustus 22:55 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.5 °C ZW 2 Min: 13 Max: 20
Evenementen