Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dodelijk slachtoffer bij brand in Maastricht
zaterdag 06 april 17:15

Hotel Beaumont is vanmorgen om 05.30 uur opgeschrikt door een brand op een van de hotelkamers op de tweede etage. Hierbij is een dodelijk slachtoffer gevallen.  

De medewerkers en bedrijfshulpverleners hebben volgens brandweer en politie professioneel en adequaat gereageerd waardoor alle overige gasten naar zusterhotel The Dutch aan de overkant van de straat geëvacueerd konden worden. De brandweer zorgde ervoor dat de brand snel onder controle was. In de loop van de ochtend konden de meeste gasten weer hun eigen hotelkamer betreden. De schade is beperkt gebleven tot rookschade op de omliggende kamers. De oorzaak van de brand wordt momenteel forensisch onderzocht door de politie. 

Het hotel en de faciliteiten zijn rond de middag weer normaal in gebruik waardoor de reserveringen gewoon door kunnen gaan. De gasten die de getroffen kamers geboekt hebben zijn geïnformeerd en hebben een alternatieve oplossing aangeboden gekregen. Gasten met een reservering kunnen met vragen contact opnemen met Hotel Beaumont op telefoonnummer 043-3254433.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Brand

Hotel Beaumont

Het weer in Limburg
maandag 19 augustus 22:46 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.5 °C ZW 2 Min: 13 Max: 20
Evenementen