Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kamera Express opent 19e superstore in Maastricht
woensdag 10 april 13:00

Goed nieuws voor fotografie-en videoliefhebbers uit het zuiden van Nederland en het oosten van België. Foto- en videospecialist Kamera Express opent op vrijdag 12 april officieel de deuren van de nieuwe superstore in het Limburgse Maastricht.

De teller staat hiermee op negentien Kamera Express winkels in Nederland, drie in België en één in Duitsland. ‘’Dat er nu ook een fysieke winkel goed bereikbaar is voor de inwoners van het Zuiden van Nederland, is onderdeel van onze vooruitstrevende omnichannel benadering. De komst van de nieuwste superstore betekent minder ver reizen voor de aanschaf van foto- en videoapparatuur en deskundig advies van onze experts’’, aldus Ben Cornelisse, CEO Kamera Express.

Opening superstore Maastricht

Het aantal fysieke winkels en de webshop van Kamera Express blijft zich uitbreiden door de overnamen van Foto Konijnenberg, het Rotterdamse FOKA en het Zeeuwse Verschoore eind 2018 en eerder dit jaar. Onlangs opende Kamera Express de nieuwe superstore aan Plein 1992, het moderne winkel – en horecaplein. De winkel vestigt zich aan het einde van de Hoge Brug met inspirerend uitzicht op het oude en het nieuwe Maastricht. Op zaterdag 13 april heet Kamera Express de stadsbezoekers een warm welkom met verschillende activiteiten. Bezoekers kunnen deelnemen aan verschillende workshops en een fotografiewedstrijd. Ruben van der Meer, cabaretier en voormalig kandidaat van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje is de special guest die dag. De superstore in Maastricht is een van de winkels die in een nieuw jasje is gestoken; een nieuw, modern uiterlijk en overzichtelijk en ruim ingericht.     

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Kamera Express

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:10 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen