Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Elektro Weerts helpt met uw oude wasmachine
dinsdag 09 april 10:30

In samenwerking met Voedselbank Limburg-Zuid en Bosch biedt Elektro Weerts u een unieke actie.

Draait uw wasmachine al een tijdje mee maar werkt deze nog, dan is meedoen zeker interessant! Door uw wasmachine te vervangen kunt u veel geld besparen op energie en door vernieuwde technieken gaat uw kleding langer mee.

Koopt u bij Elektro Weerts het Bosch actiemodel dan wordt deze gratis bij u bezorgd en geïnstalleerd. Uw oude machine wordt kosteloos meegenomen, nagekeken en gereviseerd. Vervolgens wordt de wasmachine aan de Voedselbank Zuid-Limburg geschonken. Zo is de cirkel rond!

Meedoen wordt enorm gewaardeerd en zodoende heeft Elektro Weerts een speciale actie op touw gezet met maar liefst €150 korting. Wilt u meedoen? Bezoek de winkel in de actieperiode die loopt t/m 30 april 2019.

De Bosch Serie 6

Tijdens de Voedselbankactie: de Bosch WAT28493NL van €699,- voor €549,-

Deze machine is zeer zuinig met A+++ -30% waardering en dankzij slimme VarioPerfect™ programma's kunt u nog eens 50% zuiniger wassen of de wastijd halveren.

Wat als een klant een ander merk wasmachine koopt of niet het actiemodel van Bosch, gaat zijn oude werkende wasmachine dan ook naar de Voedselbank?

Deze worden ook nagekeken en waar mogelijk ook aan de voedselbank geschonken.

Wat als een klant meedoet met de actie en een nieuwe Bosch automaat koopt, maar zijn huidige machine is defect wordt deze dan ook eventueel gerepareerd  en aan de Voedselbank geschonken?

Alle machines worden gecontroleerd. Wanneer het een klein defect betreft wordt dit door onze monteurs nagekeken en opgelost. Ook deze machines kunnen dan naar de Voedselbank.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Elektro Weerts

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:12 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen