Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Getuigen ernstige aanrijding gezocht
donderdag 11 april 11:00

Op de kruising Rechtsraat / Wycker Brugstraat te Maastricht heeft er op woensdag 20 maart 2019 rond 21.20 uur een aanrijding plaats gevonden.

Op de Rechtstraat stond een personenauto te wachten voor de haaientanden, voor een overstekende voetganger. Toen de voetganger ter hoogte van de auto was is deze door de bestuurder van de personenauto omver gereden. De personenauto is hierbij over het slachtoffer heen gereden. De auto is vervolgens rechtsaf geslagen in de richting van de Kennedybrug (Oeverwal). De personenauto betrof een grijze Renault Clio.

Het slachtoffer is overgebracht naar het AZM te Maastricht alwaar hij aan zijn verwondingen is behandeld. Door diverse getuigen is gemeld dat er meerdere mensen opzij hebben moeten springen om eveneens een aanrijding met genoemde personenauto te voorkomen.

Mocht U getuige zijn geweest van deze aanrijding, en nog niet gehoord zijn door de politie, of bent U ook in een onveilige situatie terecht gekomen door het rijgedrag van de bestuurder van de personenauto, dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend contact op te nemen met Politie Eindhoven, welke de zaak in behandeling heeft . Zij zijn bereikbaar via het landelijke politie nummer (0900-8844). Vermeld hierbij het proces-verbaal-nummer PL2300-2019043046.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

ongeval

Getuigen gezocht

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:12 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen