Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Struinen in de Tuinen 2019 Maastricht | Tuinenfestival 7 juli 2019
vrijdag 12 april 10:15

De allereerste editie  van het tuinenfestival Struinen in de Tuinen Maastricht 2019 vindt plaats op zondag 7 juli 2019. 

Op deze dag veranderen Maastrichtse tuinen in intieme podia, waar lokale kunstenaars hun talent tonen met hun voeten in het gras. Binnen dit bijzondere event staat een podium bieden aan artiesten én het samenbrengen van buurtbewoners centraal. 

Hoe werkt dit concept? Enerzijds melden gastvrije bewoners van Maastricht zich bij ons aan met hun tuin, dakterras, veranda etc. Anderzijds schrijven enthousiaste, lokale artiesten zich in met een act. Vervolgens gaat het team van Struinen in de Tuinen tussen beide passende matches maken waardoor er door heel Maastricht intieme openluchtoptredens ontstaan die ook nog eens geheel gratis te bezoeken zijn voor publiek! 

Om er gezamenlijk een gezellige dag van te maken vol met ontmoeting en cultuur, zijn de organisatoren momenteel nog op zoek naar zowel lokaal talent als tuineigenaren. 

Ben jij de trotse eigenaar van een tuin/balkon/dakterras en wil jij jouw buren verwelkomen met een lokale act? Of heb jij geen tuin, maar wel een fantastische podium act (van zomerse deuntjes tot een cabaretshow)? In beide gevallen zijn wij op zoek naar jou! 

Meld je vóór 30 april aan via www.struinenindetuinen.nl/maastricht en maak deel uit van de intieme sfeer tijdens Struinen in de Tuinen!

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Struinen in de Tuinen

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:14 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen