Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Galerie Kunstproeven Closet and Art Sale
zondag 14 april 09:00

Galerie Kunstproeven in het Maastrichtse Mosae Forum organiseert van 26 april tot en met 5 mei een Second Hand Fashion Event in de winkelruimte naast de galerie.

Naast tweedehands kleding met een artistieke of tijdloze uitstraling, verkoopt de galerie kunstwerken die een galerie niet meer halen omdat het prototypes zijn, er misschien een kleine beschadigingen aan is, of het de laatste in een serie is. Galerie Kunstproeven verkoopt de kunst, toegepaste kunst en de tweedehands fashion voor leuke prijzen. Tijdens de Closet and Art sale van 26 april tot en met 5 mei zijn we iedere dag open.


Galerie Kunstproeven pop-up Mosae Forum

Galerie Kunstproeven is een pop-up galerie die nu al een tijdje in het Mosae Forum huist. Ze voelen zich zó thuis in het Mosae Forum tussen Markt en Maas en hebben er zoveel aanloop, dat de pop-up een meer permanent karakter heeft gekregen. Dat betekent ook dat er maandelijks verse kunst en toegepaste kunst te zien is. Bovendien wordt de collectie second hand fashion bijna wekelijks aangevuld. Daarnaast kun je er terecht voor een origineel kunst gerelateerd boek, een bijzondere kunstkaart of een handmade kunstcadeau[tje]. Dus wist je hen nog niet te vinden te vinden, heb je nog alle kans. Ga je laten inspireren, verrassen of ga lekker shoppen. Gegarandeerd dat je met iets leuks de deur uitgaat.


Waar: Mosae Forum 18, 6211 DV  Maastricht [t.o. Bever Sport]
Wanneer: Van 26 april t/m 5 mei 2019. Dagelijks geopend.
Website: www.kunstproeven.nl

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Galerie Kunstproeven

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:49 Zwaar bewolkt Maastricht 17.2 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen