Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
’t Schaep met de 5 Pooten wegens succes verlengd met tour door heel Nederland
vrijdag 12 april 12:30

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein en de onvergetelijke, geniale melodieën van Eli Asser en Harry Bannink, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren.

Na de succesvolle televisieseries komen Kootje, Doortje, Riek, Arie en alle andere stamgasten van Café ’t Schaep eindelijk naar het theater. Paul Groot en Remko Vrijdag delen de rol van kroegbaas Kootje en Eva van der Gucht kruipt in de huid van Doortje Lefèvre. Na de landelijke première op zondag 14 april en bespeling in het DeLaMar Theater zal ’t Schaep met de 5 Pooten wegens succes te zien zijn door heel Nederland. De voorstelling is op maandag 21 en dinsdag 22 oktober te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Nostalgie

In een gloednieuw en fris verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Doortje, Lukas (Wart Kamps/Tim Kamps), en de vaste klanten Lena (Jeske van der Staak), Arie (John Buijsman), Riek (Ellen Pieters) en Opoe Withof (Jetty Mathurin) komen op originele wijze tot leven in deze grappige, herkenbare en ontroerende musical. In regie van Gijs de Lange beloven de live muziek, vernieuwde choreografieën en verhaallijnen een totaal nieuwe en tegelijk toch vertrouwde ervaring.

Klassiekers

Uiteraard wordt er weer te veel gedronken en geroddeld, maar nooit te veel gelachen. Oude vetes worden bijgelegd, nieuwe vetes zien het licht. Toch kunnen ze nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar? Ook klassiekers als Mensenlief, waar gaan we toch naar toe, Het zal je kind maar wezen en Vissen mogen in deze musicalbewerking niet ontbreken.

Algemene informatie

’t Schaep met de 5 Pooten wordt geproduceerd door MORE Theater Producties i.s.m. DeLaMar Theater. De voorstelling is op 21 en 22 oktober te zien in Theater aan het Vrijthof. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Nationale Theaterkassa (www.ntk.nl  en 0900-9203) of rechtstreeks via Theater aan het Vrijhof: 043 350 55 55 of www.theateraanhetvrijthof.nl

Voor meer informatie over de voorstelling: www.tschaepdemusical.nl   

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Schaep met de 5 Pooten

MORE Theater Producties

Het weer in Limburg
dinsdag 23 april 22:11 Zwaar bewolkt Maastricht 17.3 °C ZO 2 Min: 10 Max: 23
Evenementen