Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
95 jaar en 100 keer naar Theater aan het Vrijthof
donderdag 18 april 15:15

De 95 jarige mevrouw Voshol uit Maastricht ging gisteravond voor de 100e keer naar Theater aan het Vrijthof.

In de afgelopen zeven jaar ging ze maar liefst 100 keer onder begeleiding van een vrijwilliger van de stichting Vier het Leven naar het theater in de Limburgse hoofdstad. Ter ere van deze 100e voorstelling waren er behalve felicitaties ook speeches van Peter Noten (programmeur Theater aan het Vrijthof) en Maud Douwes (relatiemanager philharmonie zuidnederland). Samen met 10 andere senioren en vrijwilligers genoot mevrouw vervolgens van de Matthäus-Passion, uitgevoerd door philharmonie zuidnederland, die gelukkig alsnog kon doorgaan ondanks de eerdere stroomstoring in het centrum van Maastricht.

Stichting Vier het Leven maakt theaterbezoek mogelijk voor senioren die onder begeleiding van een vrijwilliger tal van voorstellingen kunnen bezoeken in diverse Limburgse theaters. Op 23 juni a.s. organiseert de stichting een eigen theatervoorstelling met musicalster Esmée Dekker.

Op de foto v.l.n.r. Peter Noten, Maud Douwes, Mark Mülders, mevrouw Voshol en vrijwilliger Marcel Jacobs.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stichting Vier het Leven

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:32 Zwaar bewolkt Maastricht 20.4 °C WZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen