Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maasvallei gaat de CV-ketels van AGPO versnel vervangen
vrijdag 19 april 14:30

Diverse media, waaronder consumentenprogramma Kassa, besteedden afgelopen weken aandacht aan de cv-ketels van AGPO Ferroli.

Deze ketels zijn volgens het onderzoek brandgevaarlijk. Het gaat hierbij om ketels van de typen Econpact, Ultima, Megadens en Megalux met een productiedatum van vóór 2011.

Maasvallei heeft ongeveer 550 ketels van dit type. Bewoners die volgens hun gegevens een dergelijke ketel hebben, hebben reeds een brief ontvangen met de betreffende informatie.

Aanpak Maasvallei

De veiligheid van de huurders staat voorop. Het bericht op de verschillende media heeft Maasvallei doen besluiten om de ketels versneld te vervangen. Gezien het groot aantal toestellen zowel bij Maasvallei als landelijk, is de vervangingsplanning sterk afhankelijk van de capaciteit in de installatiebranche en levering van vervangende cv-toestellen. Daarom neemt Maasvallei een extra voorzorgsmaatregel in de vorm van het plaatsen van een rookmelder bij de betreffende ketels.

Vragen over de cv-ketels?

Bent u huurder van Maasvallei, in het bezit van een AGPO Ferroli en hier niet gerust op? Dan kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met Feenstra of Volta. Ook kunt u een afspraak maken voor een tussentijdse inspectie. Bij de geringste twijfel wordt het toestel direct vervangen. Het telefoonnummer van de installateur kunt u terugvinden op uw cv-toestel. Voor overige vragen kunt u uiteraard altijd bij Maasvallei terecht via 043-3683737.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Maasvallei

CV Ketel Agpo Ferroli

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:15 Zwaar bewolkt Maastricht 20.5 °C ZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen