Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
AH’s Artin van Ginkel is Supermarktmanager van het Jaar
donderdag 09 mei 09:00

Artin van Ginkel van Albert Heijn aan de Scharnerweg in Maastricht is uitgeroepen tot wereldwijde Supermarkt Manager van het Jaar tijdens de uitreiking van de Ahold Delhaize Leadership Awards 2019.  

Met de awards beloont Ahold Delhaize, het moederbedrijf van Albert Heijn en actief in meer dan tien landen, jaarlijks de meest opmerkelijke prestaties en initiatieven bij haar supermarkten wereldwijd. In totaal heeft Ahold Delhaize ruim 6.500 winkels in de Verenigde Staten, Europa en zelfs Indonesië. Het is een hele prestatie dat Artin is gekozen tot beste supermarktmanager van al die winkels. 

Volgens CEO Marit van Egmond van Albert Heijn ontvangt Artin de prijs vanwege zijn vernieuwende manier van leidinggeven aan het team: “Artin is een uitblinker, of het nu gaat om het verbinden, coachen en motiveren van zijn team of het proberen van nieuwe manieren van werken. Met altijd één focus: onze klant." 

Artin creëert een supermarkt waar klanten prettig kunnen winkelen en waar medewerkers graag willen werken, vindt de jury. Zijn Albert Heijn staat in Maastricht bovendien bekend als goede buur, mede dankzij de vele speciale evenementen en inzamelingsacties.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Artin van Ginkel

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:03 Zwaar bewolkt Maastricht 20.1 °C ZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen