Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Aanhoudingen voor ongeregeldheden na Roda JC – MVV
dinsdag 14 mei 10:30

Na afloop van de wedstrijd Roda JC – MVV van zondag 24 maart waren in Maastricht ongeregeldheden, waarbij onder andere de weg versperd werd.

De politie heeft onderzoek gedaan naar deze ongeregeldheden en daaruit volgden afgelopen week zes aanhoudingen voor het versperren van de infrastructuur en het veroorzaken van gevaar of hinder voor weggebruikers. Daarnaast zijn twee minderjarige jongens (14 en 15 jaar oud) uitgenodigd voor een verhoor op het politiebureau.

Politie, Openbaar Ministerie, gemeente Maastricht en MVV gaven daags na de wedstrijd in een gezamenlijk statement aan dit gedrag, de ontstane gevaarzetting richting burgers en ook het geweld richting politiemedewerkers niet te tolereren. Politie en Openbaar Ministerie treden hier streng tegen op.

Aanhoudingen

De jongens/mannen die zijn aangehouden, variërend in leeftijd van 17 tot 43 jaar oud en zijn woonachtig in Maastricht, Hoensbroek, Gronsveld en Meerssen. Ze worden verdacht van het versperren van de infrastructuur en het veroorzaken van gevaar of hinder voor weggebruikers.
Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

MVV

Aanhouding

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:50 Zwaar bewolkt Maastricht 20.9 °C ZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen