Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
 
Tom Dumoulin: 'Het moet wel zin hebben om door te fietsen'
woensdag 15 mei 00:00

De kopman van Sunweb kwam dinsdag in de vierde rit zwaar ten val en passeerde op meer dan vier minuten van rozetruidrager Primoz Roglic de finish in Frascati. Een goed klassement is daarmee normaal gesproken verkeken voor de Limburger die de Giro in 2017 won.

Nadat röntgenfoto's hadden aangetoond dat Dumoulin niets gebroken had, liet hij in het midden of er woensdag nog een vervolg komt aan zijn Giro-optreden. Daarover zal in de loop van de ochtend duidelijkheid worden gegeven. ''Ik wil er een nachtje over slapen'', zei de ontgoochelde renner, die 6 kilometer voor de finish van de vierde etappe betrokken was bij een massale valpartij. Met een fiks opgezwollen knie zocht hij zijn hotel op. ''Het moet wel zin hebben om door te fietsen'', liet hij nog weten.

Woensdag volgt in de Giro een relatief makkelijke rit, ook nog over slechts 140 kilometer.

Het weer in Limburg
donderdag 23 mei 13:11 Zwaar bewolkt Maastricht 20.5 °C ZW 3 Min: 7 Max: 21
Evenementen