Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Bijzonder afscheid regelen?
vrijdag 17 mei 09:42

Onze werkwijze

Tijdens een eerste persoonlijke kennismaking geeft u aan wat uw wensen zijn voor de uitvaart. Wij (Monuta Maastricht) maken daar een mooie vertaling van en geven inzicht in de kosten. Ook zorgen wij ervoor dat alles ook daadwerkelijk naar wens geregeld wordt. Ondertussen kunt u zich in alle rust buigen over bijvoorbeeld het uitzoeken van foto’s of muziek. Want dat zijn vaak de unieke momenten in deze periode.

Voor het regelen van een uitvaart staan wij persoonlijk voor u klaar. Wij nemen uw werk graag uit handen en denken creatief mee over de mogelijkheden om de uitvaart van uw overleden dierbare persoonlijk en passend te maken.

Waarom Monuta Maastricht?

Bij Monuta Maastricht staan uw wensen voor ons centraal. Er wordt altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget geregeld. Ook heeft u altijd één vaste contactpersoon (voor, tijdens en na de uitvaart). Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken en de afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen? Dan helpen wij u graag verder.

Monuta Maastricht
Padualaan 2
6226 BL Maastricht
Telefoonnummer: 043-3636486
E-mail: maastricht@monuta.nl

Het weer in Limburg
maandag 25 oktober 08:48 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.7 °C Z 3 Min: 3 Max: 12
Evenementen