Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Komedie van oud-studenten Toneelacademie, waaronder Elisa Beuger (Morten), 23 mei in AINSI
zaterdag 18 mei 11:00

Theatergroep LYNX sluit op donderdag 23 mei haar tournee van de komedie Apocalyspe How af in AINSI Theater Maastricht.

Voor de acteurs een bijzondere afsluiting omdat zij alle drie aan de Toneelacademie in Maastricht hebben gestudeerd. Simon Weeda schreef deze zwarte komedie over de angst voor rampspoed. Met Julia van de Graaff, Elisa Beuger en Stijn Westenend, in de regie van Ivar van Urk.

“We hebben het allemaal wel eens moeilijk. Ik zit laatst in de trein, komt er iemand naast me zitten! Maar klaag ik? Nee.”

Apocalypse How

Nel bereidt zich al jaren voor op een ramp. In haar kelder heeft ze etenswaren en survival-apparatuur, genoeg voor drie mensenlevens. Wanneer dochter en schoonzoon haar naar een verzorgingstehuis willen sturen gooit Nel de deur op slot en slikt de sleutel in. Verloren onder de grond, zonder dag of nacht, proberen ze elkaar te begrijpen.   

AINSI Theater

Lage Kanaaldijk 112-113

Tickets via: https://theateraanhetvrijthof.iticketsro.com/events/apocalypse%20how/2019-5-23_20.30/ainsi

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Toneelacademie Maastricht

Apocalypse How

Het weer in Limburg
dinsdag 17 september 21:24 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 12.3 °C N 3 Min: 8 Max: 17
Evenementen