Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Open uitnodiging aan alle inwoners van Limburg
vrijdag 17 mei 13:00

Wat mag er zeker niet ontbreken in de plannen van de Provincie voor de komende vier jaar?

Op 20 maart 2019 hebben inwoners van Limburg hun stem kunnen uitbrengen voor een nieuw provinciebestuur. 28 maart zijn de leden van Provinciale Staten geïnstalleerd en zijn wij als informateurs van start gegaan om een nieuwe coalitie te vormen voor de periode 2019-2023.

Wat mag er zeker niet ontbreken in de plannen van een nieuwe coalitie voor de Provincie de komende vier jaar? Dat vragen wij aan alle Limburgers. Waarom? Omdat we volop bezig zijn met de vorming van een nieuwe coalitie.

Daarom nodigen we u uit om ons persoonlijk te vertellen wat er volgens u zeker niet mag ontbreken in het coalitieakkoord, tijdens een informatie- en inspiratieavond in de feestzaal van het Gouvernement.

Wij zien u graag op donderdag 23 mei van 18.30 uur tot 21.00 uur in het Gouvernement aan de Maas, Limburglaan 10 in Maastricht. Voor een broodje wordt gezorgd.

Aanmelden kan via het formulier op https://formulieren.limburg.nl/provincielimburg/informatieavond230519

We willen zoveel mogelijk inwoners van Limburg de gelegenheid geven om ons hun ideeën mee te geven voor het coalitieakkoord. Van vele organisaties hebben we al plannen en ideeën gekregen per post of via informateurs@prvlimburg.nl . Het is niet de bedoeling deze ingezonden bijdragen nader toe te lichten. En ook de resultaten van de Burgertop (november 2018) en de Limburg Agenda 2030 nemen we zeker mee.

Ger Koopmans en Geert Gabriëls. Informateurs van het Limburgs Parlement

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zaterdag 15 juni 23:20 Zwaar bewolkt Maastricht 16.8 °C NW 1 Min: 14 Max: 21
Evenementen