Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Danceparty in ‘t Keldertje, Landbouwbelang voor het goede doel
dinsdag 21 mei 08:30

Jaycee Thomas, student aan het ROC Gilde in Roermond, is op dit moment bezig met een stage opdracht en daarvoor wordt uw hulp gevraagd.

De stageopdracht bestaat uit zoveel mogelijk geld ophalen voor een goed doel naar keuze. Op dit moment heerst er de ergste hongersnood sinds 100 jaar in Jemen. Van de 24 miljoen mensen zijn er 18 miljoen in acuut gevaar door hongersnood. Het goede doel welk door Jaycee werd gekozen is stichting Dorcas. Hun helpen op dit moment de mensen van Jemen door samen te werken met een lokaal doel daar.

Om het geld in te zamelen is men een feest aan het organiseren (Into the deep) dat plaats vindt op vrijdag 24 Mei in Maastricht bij landbouwbelang, in t'Keldertje.

Ook is men een crowdfunding op GetFunded(https://getfunded.nl/campagne/5616-save-jemen-help-us-feed-as-many-children-as-we-can)  begonnen en een webshop gestart waar men hoge kwaliteit posters verkoopt (www.premiumposters.nl )

Alle winst van elk project wordt overhandigt aan stichting Dorcas. Zij kunnen voor € 12,00 iemand voor een maand te eten geven.

Danceparty Into the Deep

Vrijdag 24 mei

’t Kelderke. Landbouwbelang Maastricht

Aanvang 21.00 uur

Tickets 5 euro

Vanaf 18 jaar

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
dinsdag 17 september 21:18 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 12.7 °C N 3 Min: 8 Max: 17
Evenementen