Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Loop mee tijdens de Global Running Day
dinsdag 04 juni 10:30

Global Running Day, de Dutch Edition wordt woensdag 5 juni 2019 gevierd. Dit is de  dag waarop we heel Nederland oproepen te gaan hardlopen.

Al jarenlang wordt deze dag wereldwijd gevierd en staat samen hardlopen centraal. Het maakt niet uit hoe hard je loopt of hoeveel kilometers je aflegt. Een blokje om met de hond of met de buurman of loop een ronde door het park met je vrienden. Het belangrijkste van deze dag is dat je plezier maakt en anderen inspireert om samen lekker in beweging te komen.

Dit jaar gaan we de uitdaging aan om zoveel mogelijk Nederlanders aan het hardlopen te krijgen op 5 juni. Ren jij ook mee? Roep je vriend, vriendin, loopmaatje, collega, buurman, trainer, vader of moeder op en ren samen mee op Global Running Day.

Prijzen

Heb jij ons via www.globalrunningday.nl  laten weten dat je meedoet met Global Running Day, the Dutch Edition? Én heb jij straks op woensdag 5 juni je gelopen kilometers en je hardloopselfie geüpload? Dan maak je kans op waanzinnige hardloopprijzen! Mogelijk gemaakt door premium partners: ASICS, Garmin & Marathonworld.

Inschrijven hoeft niet maar is wel nodig om eventueel in de prijzen te vallen en te laten weten dat jij een Global Runner bent, dit kan via: https://www.globalrunningday.nl/?utm_source=decathlon&SPMID=tFaUuyzmchGYyAJ6T2-KSQ&PMSRC_CAMPAIGN=CMP_013763&utm_medium=email&utm_source=decathlon_netherlands&utm_campaign=relational_20190603_hardlopen_event

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Global Running Day

Het weer in Limburg
woensdag 21 oktober 21:04 Zwaar bewolkt Maastricht 18.6 °C ZZW 5 Min: 12 Max: 19
Evenementen