Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
European Cities Marketing benoemt Jurgen Moors, directeur Maastricht Convention Bureau, tot bestuurder
vrijdag 07 juni 12:30

Tijdens de International Conference & General Assembly of European Cities Marketing (ECM) in Ljubljana, werd Jurgen Moors gekozen als nieuw lid van het ECM bestuur.

ECM is de associatie voor toerisme organisaties, convention bureaus en city marketing organisaties in Europa. Momenteel zijn 120 steden lid van ECM en zijn er ambitieuze groeiambities voor de toekomst.

Bestuurders zien toe op de prestaties en doorontwikkeling van de associatie (opgericht in 1901) en worden aangesteld voor een termijn van drie jaar, die eventueel met een tweede termijn verlengd kan worden. De aanstelling komt op een uiterst belangrijk moment aangezien het Franse hoofdkantoor van de organisatie momenteel een nieuwe toekomstvisie en strategie ontwikkelt. Naast Maastricht zijn o.a. steden als Madrid, Londen, Kopenhagen, Helsinki en Amsterdam vertegenwoordigd in het bestuur.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Maastricht Convention Bureau

Het weer in Limburg
donderdag 28 mei 23:02 Zwaar bewolkt Maastricht 16.3 °C NNO 4 Min: 8 Max: 19
Evenementen