Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
IJsfestival World of Frozen Dreams in Maastricht geannuleerd
woensdag 12 juni 12:15

Het groots aangekondigde ijsfestival World of Frozen Dreams wat in de maanden juli en augustus in het MECC in Maastricht zou gaan plaatsvinden is inmiddels geannuleerd.

Broekaart (organisator van het IJsbeelden Festival in Zwolle) hierover: “ieder jaar word ik geconfronteerd met dergelijke initiatieven. Ik weet als geen ander wat er bij het organiseren van een IJsbeelden Festival komt kijken en welke (financiële) risico’s er gelopen worden. Ik denk dat ze met het annuleren in Maastricht de juiste beslissing genomen hebben”.

In Zwolle wordt eind van dit jaar wel een groot IJsfestival georganiseerd.

Het Nederlands IJsbeelden Festival dat van 14 december 2019 tot en met 1 maart 2020, voor de 9de keer in Zwolle georganiseerd gaat worden wordt nog groter qua omvang. Het is de doelstelling om weer 100.000 bezoekers uit het hele land en uit Duitsland naar de Hanzestad Zwolle te trekken.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

IJsfestival

Het weer in Limburg
vrijdag 29 mei 01:00 Zwaar bewolkt Maastricht 13.1 °C NO 4 Min: 7 Max: 21
Evenementen