Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Maastricht samen met 8 andere steden/regio’s in de race voor organisatie Songfestival 2020
donderdag 13 juni 15:00

De organisatie van het Songfestival, dat in 2020 plaatsvindt in Nederland, streeft ernaar om in augustus bekend te maken waar het festival wordt georganiseerd. De NPO maakte woensdag bekend dat negen steden en regio's zich kandidaat stellen.

Het gaat om Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Leeuwarden/Friesland, Maastricht/Limburg, Rotterdam en Utrecht.

Deze steden en regio’s kregen te horen aan welke criteria zij precies moeten voldoen om gaststad te zijn. Op basis hiervan kunnen zij bepalen of zij alsnog interesse hebben om het Eurovisie Songfestival te organiseren.

Voor 10 juli moeten de kandidaat-steden een bidboek indienen, waarna de organisatie in de maand augustus bekend zal maken welke stad het Eurovisie Songfestival 2020 mag organiseren.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Eurovisie Songfestival

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 18:46 Zwaar bewolkt Maastricht 23.3 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen