Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
MVV Maastricht meet krachten met Lommel SK, Almere City FC en TOP Oss in voorbereiding op nieuwe seizoen
vrijdag 14 juni 10:30

Omdat het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie vroeg start in verband met het EK Voetbal in 2020, begint de voorbereiding van MVV Maastricht ook vroeger dan ‘normaal’.

Op donderdag 27 juni 2019 gaat het balletje weer rollen. Voor de selectie van trainer Fuat Usta start op die dag het nieuwe voetbalseizoen met de eerste training in Stadion de Geusselt (10.30 uur). Daarna volgt een pittige voorbereiding, natuurlijk met als doel om de ploeg klaar te stomen om vanaf het begin van de competitie aansluiting te zoeken met de top van de Keuken Kampioen Divisie. De eerste speeldag van de competitie staat gepland op vrijdag 9 augustus. Het definitieve competitieprogramma voor het seizoen 2019-2020 volgt naar verwachting zeer binnenkort. 

Tijdens de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding treedt MVV Maastricht aan tegen BMR op het sportpark in Mheer. De fusieclub bestaat inmiddels alweer 10 jaar en viert dat met onder andere een oefenwedstrijd op zaterdag 6 juli tegen de Sterrendragers (18.00 uur). Op zaterdag 13 juli is Lommel SK te gast in Stadion de Geusselt (19.00 uur). De club uit de Belgische Eerste Klasse B is meteen een graadmeter voor de roodwitten. Niet veel later volgt wederom een Belgische club. Ditmaal zijn het de ‘buren’ uit Spouwen-Mopertingen. Op het prachtige complex in Mopertingen zal op woensdag 17 juli om 19.30 uur gefloten worden voor aanvang wedstrijd. 

Als testcase voor de start van de competitie is gekozen voor oefenwedstrijden tegen Play-Off deelnemers en mede-Eerstedivisionisten Almere City FC en TOP Oss. De club uit Almere, waar oud MVV-speler Ole Tobiasen aan het roer staat, komt op zaterdag 20 juli op bezoek in De Geusselt (19.30 uur). De Ossenaren maken de trip zes dagen later (vrijdag 26 juli, 19.00 uur). 

Dinsdag 30 juli (19.00 uur) treedt MVV in de Maastrichtse wijk Heugem aan tegen het jarige RKHSV. De club uit Heugem viert haar 75-jarig bestaan en luistert dat onder meer op met een oefenwedstrijd tegen de Maastrichtse buur. De laatste oefenwedstrijd voor MVV Maastricht zal plaatsvinden in het weekend van 3 augustus. De tegenstander en plaats van handeling wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

Voorlopig oefenprogramma MVV Maastricht

Datum                  Tijdstip         Activiteit        Accommodatie

Donderdag 27 juni 10.30 uur 1e Training Stadion de Geusselt

Zaterdag 6 juli       18.00 uur BMR – MVV Maastricht Sportpark BMR, Mheer

Zaterdag 13 juli 19.00 uur MVV Maastricht – Lommel SK (Bel.) Stadion de Geusselt

Woensdag 17 juli 19.30 uur Spouwen Mopertingen (Bel.) - MVV Maastricht Norbert Beulsstadion, Mopertingen (Bel.)

Zaterdag 20 juli 19.30 uur MVV Maastricht – Almere City FC Stadion de Geusselt

Vrijdag 26 juli 19.00 uur MVV Maastricht – TOP Oss Stadion de Geusselt

Dinsdag 30 juli 19.00 uur RKHSV - MVV Maastricht Sportpark Heugem, Maastricht

Vrijdag 2 óf zaterdag 3 augustus n.t.b.  n.t.b. n.t.b.

Vrijdag 9 augustus 20.00 uur 1e competitiewedstrijd MVV Maastricht ntb

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 18:47 Zwaar bewolkt Maastricht 23.3 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen