Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
JekerJazz ArtLive 2019
vrijdag 14 juni 12:30

Tijdens JekerJazz ArtLive kunt u een weekend lang genieten van muziek en kunst in het mooie, sfeervolle JekerKwartier van Maastricht.

Zaterdag- en zondagmiddag is er live muziek te horen en te zien in de typerende smalle straatjes en op de fraaie pleinen met de vele boetiekjes, cafés en leuke restaurants.

Op zondagmiddag kunt u kunst zien en kopen van vele kunstenaars uit Maastricht en de regio. De kunstenaars heten u welkom op prachtige locaties als de Lutherse kerk in de Hondstraat, het pleintje op de Pieterstraat, de bogen van de walmuur op het Lange Grachtje en de lommerrijke Grote Looiersstraat. Teven is er LIVE PAINTING op Het Bat 1.

De zevende editie van JekerJazz ART Live belooft ook dit jaar weer een spannende ontdekkingsreis, naast een uitbundig feest van herkenning dat je samen met je vrienden en bekenden viert.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

JekerJazz Art Live

Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 19:01 Zwaar bewolkt Maastricht 22.6 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen