Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Dag van de Architectuur
vrijdag 14 juni 14:30

Tijdens de Dag van de Architectuur op 15 juni zijn tussen 11.00 en 16.00 uur enkele verrassende gebouwen in Maastricht toegankelijk voor bezoekers.

Ontdek de historische Brouwerij Bosch, beluister het laatste nieuws over de verbouwing van Station Maastricht en de herinrichting van het Stationsplein met de nieuwe fietsenstalling, leer alles over de filosofie achter ‘glostel’ The Green Elephant, bewonder het verbouwde hotel Alex en bekijk het herstel van het ‘bres’ in de stadsmuur en bezoek Maastricht Vestingstad in de Helpoort.

De opening van de Dag van de Architectuur vindt tegelijk met de opening van de Dag van de Bouw om 10.00 uur plaats op het terrein van de Tapijnkazerne aan de Prins Bisschopsingel.

Dag van de Architectuur De stad Maastricht neemt deel aan de landelijke Dag van de Architectuur. Deze dag is bedoeld om het publiek te laten zien wat architectuur betekent voor de beleving en leefbaarheid van een stad.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
woensdag 17 juli 19:21 Zwaar bewolkt Maastricht 22.3 °C ONO 2 Min: 11 Max: 23
Evenementen