Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
School's Out! Block Party: in ‘urban style’ het begin van de zomervakantie vieren
maandag 24 juni 15:00

Het Skatepark bij de Griend aan de Franciscus Romanusweg in Maastricht is zondag 30 juni the place to be!

Maastricht maakt weinig ruimte - letterlijk en figuurlijk - voor jonge en soms onvermoede talenten in nieuwe kunstvormen zoals Urban. Men reist noodgedwongen naar Heerlen, Eindhoven en verder. Met deze Block Party doen enthousiaste jongeren samen met de organisatoren een dringende oproep voor meer faciliteiten in Maastricht rondom deze kunstvormen. De boodschap: geef talenten een plek en bied jongeren die nu aan de zijlijn van het culturele leven staan een kans!

Creatieve workshops die op de Block Party georganiseerd worden zijn: breakdance, skaten, hubtower, bucket drums en cultural entrepeneurship by Saman. Onder begeleiding van enthousiaste professionals krijgen de aanwezige jongeren de kans om hun skills te verfijnen en hun enthousiasme om te zetten in daden. De workshops zullen doorlopend plaatsvinden zodat het mogelijk is om op diverse momenten deel te nemen. DJ Mike Moonen - beter bekend als Bruni Getsing - zal gedurende de Block Party zorgen voor fijne beats.

Voor een heerlijke pizzaslice en een verfrissend drankje aan de rand van de Maas vragen wij een kleine vergoeding (cash only). Extra leuk: de eerste 100 bezoekers ontvangen een overheerlijke alcoholvrije cocktail van de CODE043-Mocktailbar. Neem je vrienden mee en wees er snel bij!

De School’s Out! Block Party op zondag 30 juni: een mooie manier om de zomervakantie in te luiden, urban talenten aan te boren én de stad te laten weten dat er meer ruimte moet komen voor deze kunstvorm.

Organisatie

De School’s Out! Block Party wordt georganiseerd door stichting Tout Maastricht; een netwerkorganisatie, projectbureau en expertise-platform voor brede cultuurparticipatie in stad en (Eu)regio. Hierbij wordt er nauw samengewerkt met HFC Dancestudio, Stichting Stadsnomade Maastricht, CODE 043, Boost Your Talent/Kaleidoscoop en OASE/Da Nonna Maastricht.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
zaterdag 26 september 12:34 Zwaar bewolkt Maastricht 11.5 °C NW 3 Min: 5 Max: 16
Evenementen