Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Woning aan de Gaspeldoorn overvallen
maandag 08 juli 08:30

In de nacht van zondag op maandag is een woning aan de Gaspeldoorn in Maastricht overvallen.

Een onbekend aantal overvallers drong in de loop van de nacht de woning binnen. Ze bedreigden de bewoner en bonden hem vast. Vervolgens zijn ze er met een onbekende buit vandoor gegaan. Het slachtoffer wist zich geruime tijd later te bevrijden en alarmeerde rond 04.45 uur de politie. Het slachtoffer is licht gewond geraakt en voor controle en behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Onderzoek

De politie is in de woning en in de omgeving een tactisch en forensisch onderzoek opgestart. Wat er precies gebeurd is en hoeveel overvallers betrokken zijn, is op dit moment nog niet bekend. Dit zal het onderzoek moeten uitwijzen.

Getuigen

Mensen die getuige zijn geweest van de overval, iets verdachts gezien hebben in de omgeving of andere informatie hebben, die van belang kan zijn in het politieonderzoek kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Overval

Het weer in Limburg
maandag 18 oktober 03:13 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 7.9 °C Z 2 Min: 4 Max: 15
Evenementen