Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Vladan Kujović nieuwe keeperstrainer MVV Maastricht
dinsdag 09 juli 10:30

De 40-jarige oud-keeper Vladan Kujović wordt de nieuwe keeperstrainer van MVV Maastricht.

De Serviër, die ook de Belgische nationaliteit heeft, tekent in Maastricht een overeenkomst voor een jaar en completeert daarmee de technische staf van de Maastrichtse club.

Kujović is in Nederland geen onbekende. Hij verdedigde het doel van Roda JC vijf seizoenen en stond een half jaar onder contract bij Willem II. In het buitenland speelde Kujović voor het Spaanse Levante en de Belgische clubs Eendracht Aalst, Lierse SK en Club Brugge.

Ron Elsen over het aantrekken van de nieuwe keeperstrainer: “Met Vladan halen we een keeperstrainer binnen met een schat aan ervaring op het hoogste niveau. Hij speelde bijna 150 wedstrijden in de Eredivisie en nagenoeg 100 in de Belgische 1e  klasse. Hij weet wat het is om sluitpost te zijn, welke taken en verantwoordelijkheden daarbij horen en welke kwaliteiten daar voor benodigd zijn. Met die bagage kan hij onze jonge keepers veel leren. Vladan is een gedreven persoon, een waardevolle toevoeging voor onze technische staf.”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Het weer in Limburg
maandag 21 oktober 09:05 Zwaar bewolkt Maastricht 13.4 °C ZZO 2 Min: 10 Max: 15
Evenementen