Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Jérôme Deom tekent driejarige overeenkomst bij MVV Maastricht
vrijdag 12 juli 08:30

Middenvelder Jérôme Deom tekende donderdag een driejarige overeenkomst bij MVV Maastricht.

De 20-jarige Deom speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Maastricht. In die periode kwam hij 32 wedstrijden uit in het rood-wit, waarin hij 3 keer het netje liet bollen. Deom komt over van Standard Luik, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Hij kwam tevens uit voor België O19, waarvoor hij twee wedstrijden afwerkte.

Technisch Directeur Ron Elsen over het aantrekken van Jérôme Deom: “Jérôme is een dynamische middenvelder. Een technisch begaafde speler met een goede eerste opbouw. Een speler die balvast is en die oog heeft voor de steekpass en het vernuft om iemand in scoringspositie te brengen. Jérôme heeft, ondanks zijn nog jonge leeftijd, afgelopen seizoen al veel minuten gemaakt en laten zien dat hij belangrijk kan zijn voor de ploeg. MVV Maastricht ziet in hem voldoende ruimte tot doorontwikkeling. We wilden hem dan ook heel graag inlijven binnen de club. Dat is gelukt en daar zijn we erg blij mee!”

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Stadion De Geusselt

Keuken Kampioen Divisie

Het weer in Limburg
maandag 21 oktober 10:40 Zwaar bewolkt Maastricht 14.2 °C ZZW 4 Min: 10 Max: 15
Evenementen