Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Herontwikkeling winkelcentrum Pottenberg
zondag 14 juli 10:00

Woningbouwvereniging Woonpunt gaat het winkelcentrum Pottenberg herontwikkelen.

In 2021 sloopt Woonpunt 52 verouderde flatwoningen en 14 winkelpanden in het Poortgebouw in Pottenberg. Op de plek van het Poortgebouw bouwt Woonpunt circa 50 duurzame en levensloopbestendige seniorenwoningen terug in het sociale huursegment.

Een zorg is de positie van de ondernemers en de sociaal-maatschappelijke organisaties. Zij zijn door de nieuwbouwplannen genoodzaakt hun huidige winkelruimte/bedrijfsruimte te verlaten. Hierover heeft het CDA Maastricht vragen gesteld aan het college van B&W.

Belangrijk is dat Pottenberg een ‘kloppend hart’ blijft houden waar buurtbewoners elkaar kunnen ontmoeten. Daarom zien wij het belang van buurtcentrum ‘De Romein’ voor de wijk Pottenberg alleen maar toenemen. CDA Maastricht wil dan ook dat er extra wordt ingezet op een sterk buurtcentrum.

Lees hier de CDA art. 47 vragen inzake toekomstplannen winkelcentrum Pottenberg

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Pottenberg

Woonpunt

Het weer in Limburg
woensdag 22 januari 00:11 Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken) Maastricht -4.4 °C OZO 1 Min: 1 Max: 5
Evenementen