Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
MVV boekt knap gelijkspel tegen Standard Luik (3-3)
donderdag 18 juli 12:30

Op het trainingscomplex van Standard Luik speelde MVV Maastricht achter gesloten deuren tegen de Jupiler Pro League-club. De wedstrijd eindigde in een knap 3-3 gelijkspel. Testers Serhat Kot en Amadou Sylla begonnen in de basiself bij MVV Maastricht.

Bij Standard stond verdediger Dimitri Lavalée in de basis. Hij kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor de Maastrichtenaren. Spits Anthony van den Hurk liet zich meteen gelden in de wedstrijd. Het team van Fuat Usta stond na nauwelijks 21 seconden al met 1-0 voor tegen de mannen van coach Michel Preud’homme door een doelpunt van de spits. De Luikse voetballers waren toen nog niet aan de bal geweest. Kort na zijn eerste treffer schoot Anthony van den Hurk voor de tweede keer raak. Limbombe maakte na een half uur de aansluitingstreffer, maar het Luikse team slaagde er niet in voor rust nog op gelijke hoogte te komen.

Vier minuten na de hervatting maakte Amallah met een kopbal gelijk. Het Luikse team was sterker dan de Maastrichtenaren en kwam halverwege de tweede helft zelfs met 3-2 voor door Miangue. Een paar minuten na de derde Luikse treffer bracht Joshua Holtby de stand weer in evenwicht. Hij krulde een vrije trap in het doel: 3-3.

Zaterdag 20 juli staat voor MVV Maastricht de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan wordt er weer in Stadion de Geusselt gespeeld. Tegenstander is wél weer een Belgische ploeg: Spouwen Mopertingen. De wedstrijd start om 19.00 uur.

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
donderdag 23 januari 02:38 Afwisselend bewolkt met lokaal mist(banken) Maastricht 1.7 °C NO 2 Min: 2 Max: 6
Evenementen