Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Getuigenoproep verdachte gewelddadige straatroof
dinsdag 23 juli 14:00

Een 83-jarige vrouw wordt op vrijdag 7 juni, op klaarlichte dag, slachtoffer van een gewelddadige straatroof.

Het is ongeveer 13:00 uur in de middag wanneer de vrouw nietsvermoedend de poort naar het parkeerterrein aan de achterzijde van de flats aan het Oranjeplein opent. Op dat moment wordt ze waarschijnlijk al gevolgd door een man die zich ongeoorloofd toegang tot dit afgesloten terrein verschaft.

Gewond

Ter hoogte van de garageboxen wordt de 83-jarige vrouw achterover getrokken. Hij bedekt de mond van het slachtoffer en trekt met de andere hand een gouden ketting van haar hals. De vrouw raakt daarbij gewond, later blijkt ze twee gebroken ribben te hebben opgelopen.

Signalement

Het signalement van de verdachte luidt als volgt:

Man, tussen de 25 en 30 jaar

Ongeveer 1.70 meter lang

Slank postuur

Licht getint

Verzorgd uiterlijk

Droeg een zwart trainingspak met brede gele strepen op de mouw en een zwarte pet.

Ketting

De ketting die deze verdacht heeft buitgemaakt betreft een boogcollier, bestaande uit twee kleine kettingen die samen ongeveer 1 centimeter breed zijn. De ketting is geelgoud en heeft een stevige draaisluiting met een haakje.

Getuigenoproep

Zag u rond 13.00 uur iemand die aan het signalement voldeed in de buurt van het Oranjeplein in Maastricht? Was u getuige van het incident? Of heeft u de ketting onlangs gezien? Neem contact op via 0900-8844, anoniem via 0800-7000. Help mee de verdachte van deze brutale en gewelddadige straatroof te pakken.

 

 

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Straatroof

Getuigen gezocht

Het weer in Limburg
zaterdag 24 augustus 04:41 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 13.4 °C OZO 1 Min: 13 Max: 28
Evenementen