Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Informatieavond 5G Netwerk
maandag 19 augustus 14:00

Maastricht staat aan de vooravond van de uitrol van het futuristische 5G netwerk. Dit gebeurt ondanks de bewezen schadelijke gezondheidseffecten op mens, dier en natuur.

Op woensdag 21 augustus 2019 van 19:30 - 21:30 wordt u door deskundigen geïnformeerd en kunt u vragen stellen over deze effecten en wat dit voor u als inwoner van Maastricht betekent. In de politiek in Maastricht houden onder meer PVM, PvdA & LPM zich met dit onderwerp bezig. Zij zullen die avond ook aanwezig zijn. Mogelijk dat naar aanleiding van deze avond 5G ook verder op de agenda van de lokale politiek komt te staan. Echter kan dat alleen met uw hulp. Er zal de mogelijkheid zijn uw stem te laten horen via een formulier dat deze avond klaarligt. 

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Graag uw aanwezigheid bevestigen, middels pm aan Maastricht Stralingsinfo (facebook) of email: arnokerbusch@gmail.com

Locatie:

The Broth Bar Hoogbrugstraat 43a 6221 CP Maastricht

Zie ook: https://www.facebook.com/events/2150854465215357/
Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

5G Netwerk

Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 07:24 Zwaar bewolkt Maastricht 4.0 °C W 3 Min: 5 Max: 9
Evenementen