Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Met je Boogle Bike door Maastricht
maandag 19 augustus 07:30

De introductieweken voor studenten zijn gestart en vandaag, 19 augustus, is het Boogle Smart Cycling team aanwezig in Maastricht.

Chris Cruts Rijwielen is aanwezig om de memberships voor Boogle Bike te registreren. Chris Cruts is de samenwerking met Boogle Bike aangegaan en ziet vele voordelen in een membership van Boogle Bike voor de studenten. Cruts is bekend met het studentenleven in Maastricht en voorziet studenten al jaren van fietsen.

De student heeft voor een vast bedrag (€12,95) per maand de Boogle Basic. Een fiets die geliefd is bij studenten: “Een stevige fiets, die comfortabel fietst, grijs met een oranje voorvelg, altijd herkenbaar in het verkeer of in de fietsenstalling”. “Met de Boogle Bike dragen we tevens bij aan een frisse uitstraling in de stad en leveren we kwaliteit voor een betaalbare prijs”.

Chris Cruts staat klaar om de studenten te ontvangen en kennis te maken met zijn nieuwe klanten. Uiteindelijk gaat het om het gevoel hoe de fiets rijdt. De dealer kan de student zijn verhaal vertellen, is deskundig en bouwt vertrouwen op door een uitstekende en comfortabele fiets te leveren. Een mooie start met je Boogle Bike van het nieuwe studiejaar in Maastricht

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Boogle Smart Cycling team

Het weer in Limburg
vrijdag 20 september 11:58 Zwaar bewolkt Maastricht 16.5 °C O 2 Min: 5 Max: 19
Evenementen