Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Tom Dumoulin tekent 3 jarig contract bij Jumbo-Visma
maandag 19 augustus 12:30

Na een achtjarige samenwerking gaan de wegen van Tom Dumoulin en Sunweb scheiden.

Zijn vertrek hing al langer in de lucht, maar is nu via de ploeg ook officieel bekendgemaakt. Daarmee sluit de Nederlander een vruchtbaar hoofdstuk in zijn carrière, dat hem onder meer winst in de Giro d’Italia opleverde.

Jumbo-Visma heeft de komst van Tom Dumoulin vanochtend wereldkundig gemaakt. In een video die is gedeeld op social media verwelkomt de ploeg haar nieuwste aanwinst.

Samen met Primoz Roglic en Steven Kruijswijk gaat Dumoulin de komende jaren op jacht naar zijn grote droom: de eindzege in de Tour de France. Hiermee krijgt de Nederlandse ploeg voor de grote rondes een team dat de strijd moet kunnen aangaan met Team Ineos.

„Als coureur zoek je altijd naar het hoogst haalbare en vraag je je continu af of je nog steeds op de juiste plek zit, of je bij het beste team rijdt en of er niet betere opties zijn”, stelde Dumoulin in een verklaring op de website van Team Sunweb.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Sunweb

Jumbo-Visma

Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 07:14 Zwaar bewolkt Maastricht 4.2 °C W 3 Min: 5 Max: 9
Evenementen