Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Annadal Kliniek van start gegaan
dinsdag 20 augustus 11:00

De Annadal Kliniek heeft afgelopen week de eerste patiënten ontvangen.

De polikliniek Orthopedie is inmiddels van start gegaan en deze week volgt de polikliniek Algemene Chirurgie en vanaf september de polikliniek KNO. Ook zal de kliniek op zeer korte termijn starten met het specialisme plastische chirurgie. Het operatiecentrum en de verpleegafdeling worden begin september geopend.

De Annadal Kliniek is gevestigd in de voormalige Reinaert Kliniek aan de Brouwersweg 100 C 02 in Maastricht. De kliniek is zo opgezet dat er veel persoonlijke aandacht is voor patiënten. Tijdens het behandeltraject begeleidt een vast team de patiënt. Door de zelfstandige positie van de kliniek zijn er zeer korte toegangstijden en geen wachtlijsten voor chirurgische procedures.

Naast de vertrouwde namen, orthopedisch chirurg Drs. M. van Steijn en algemeen chirurg Drs. G. Sellenraad, zullen er ook nieuwe medisch specialisten verbonden zijn aan de Annadal Kliniek. De KNO-artsen Dr. P.F. de Wet en Drs. G.P.J. Kamps zullen begin september aan de slag gaan. Eind september starten orthopedisch chirurgen Dr. T.A.E.J. Boymans en Drs. M.W. van den Boogaart.

De Annadal Kliniek is een zelfstandig behandel Centrum met een WTZi toelating.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:
Het weer in Limburg
vrijdag 20 september 11:59 Zwaar bewolkt Maastricht 16.5 °C O 2 Min: 5 Max: 19
Evenementen