Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Kunstenaars gezocht voor Montmartre aan de Maas
woensdag 21 augustus 10:30

Het Parcours, traditioneel de opening van het cultureel seizoen in Maastricht op 30 en 31 augustus en 1 september, wordt dit jaar gekenmerkt door een samenwerking van verschillende culturele instellingen en festival Bruis.

Het Bonnefantenmuseum kan hierin natuurlijk niet ontbreken! Naast het verrassende reguliere tentoonstellingsprogramma in eigen huis, presenteert het Bonnefanten op 31 augustus 2019 van 12.00 tot 17.00 uur speciaal Montmartre aan de Maas.

Tijdens Montmartre aan de Maas faciliteert het Bonnefantenmuseum een open podium aan de achterzijde van het museum, onder de iconische Bonnefantentoren. Een levendige en bruisende plek buiten, waar de kunstenaar zijn eigen podium voor een dag heeft, zijn kunst(en) kan tonen aan het publiek, ter plekke nieuwe kunst kan maken en waar kunst verkocht kan worden. Let op! Invulling van en toezicht op de toegewezen plek is volledig de eigen verantwoordelijkheid van de kunstenaar.

Zie jij het wel zitten om bij het Bonnefantenmuseum te tonen wat je in huis hebt? Iedereen is welkom. Meld je  aan voor Montmartre aan de Maas op 31 augustus.

Stuur een mail naar info@bonnefanten.nl  met als onderwerp ‘Aanmelding Montmartre aan de Maas’.

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Bonnefantenmuseum

Parcours

Het weer in Limburg
woensdag 19 februari 09:18 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 3.6 °C WZW 3 Min: 5 Max: 9
Evenementen